KEITÄ OLEMME


Miikki Consults Oy on elintarvikkeiden myyntiin, markkinointiin ja jakeluun keskittynyt yritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1990 alkaen. Saat tilattua meiltä vaivattomasti sekä helposti elintarvikkeet suoraan yritykseesi ja yhdistykseesi. Toimitamme tuotteet kilpailukykyiseen hintaan suoraan Sinulle.

Terveisin,

Kai Miikki / Toimitusjohtaja Miikki Consults Oy

.
 

TIETOA YRITYKSESTÄ


Miikki Consults on elintarvikkeiden myyntiin, toimituksiin sekä markkinointiin erikoistunut yritys, joka toimittaa tuotteet suoraan yritykseesi vaivattomasti ja helposti. Vahvuutemme on erittäin henkilökohtainen sekä joustava palvelu. Tavoitteenamme on helpottaa yrityksien toimintaa, sillä toimitamme pienempiäkin myyntieriä suoraan toimipisteeseesi sovittuna ajankohtana.

Asiakkaanamme voit luottaa, että toimitukset tulevat nopeasti sovittuna ajankohtana ja että saat aina asiantuntevaa palvelua. Pystymme tarjoamaan myös hyllytyspalveluita, järjestämään maistatuksia sekä luomaan kampanjoita asiakkaille. Yrityksemme hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset, sillä emme peri lähtökohtaisesti toimitusmaksuja tuotteiden toimituksista toiminta alueellemme. Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuotta, ja yrityksemme kautta voit tilata tunnettujen brändien tuotteita, kuten esimerkiksi Mehuiza, San Benedetto, Raikastamo, Oikia Oshee. Myyntialueena toimii pääsääntöisesti pääkaupunkiseutu ja sen lähialueet. Toimitamme tuotteita säännöllisesti myös Lahden, Kotkan, Loviisan, Kouvolan, Haminan sekä Porvoon alueelle.

Asiakaskuntamme koostuu kahviloista, ravintoloista, pienistä päivittäistavaraliikkeistä, yrityksistä, yhdistyksistä sekä seuroista.

Tarjoamme yrityksellesi ja yhdistyksellesi joustavat maksuvaihtoehdot. Voit maksaa haluamasi tuotteet käteisellä, laskulla tai myyntitiliä käyttäen.

YHTEYSTIEDOT

Miikki Consults Oy

Y-tunnus 0825623-8

Lauhatie 17C, 01300 Vantaa

Puh. 0400 713 255

kai.miikki@kolumbus.fi